Dopekový chléb (od 3ks)
Detailní popis produktu
Co je Dopek?
Dopek vychází z receptury držkovského žitno-pšeničného chleba na základě třístupňového vedení kvasů. Obsahuje jen pět surovin: vodu, žitnou mouku, pšeničnou mouku, sůl a kmín. Žádné chemické látky, žádné mražení. Recepturu jsme vyvíjeli společně s Výzkumným ústavem potravinářským Praha, chléb vyhovuje dokonce kategorii kojenecké stravy. I přes dlouhou trvanlivost zůstává chléb plný živých kvasinek, které prospívají našemu zdraví a zajistí, že je chléb snadno stravitelný.
Návod na dopečení
Vložte chléb do trouby rozpálené na 230 °C a pečte 11–13 minut do kaštanové barvy. Po dopečení chléb potřete vlažnou slanou vodou a nechte ho volně vydýchat. Doporučení: Po 7. minutě pečení postříkejte chléb vodou (rozprašovačem) nebo zapněte funkci pečení s párou na 1 minutu.
Doručení a expirace
Dopek k vám putuje přímo z Otakarovy obecní pekárny na naší farmě. Chleby balíme do krabice a odesíláme na výdejní místa Zásilkovny nebo pomocí PPL na vaši adresu 2× měsíčně – vždy sudý týden v pondělí. Doručení trvá 1–2 dny. Chléb můžete dopékat až do následujícího úterý. Objednávky na další týden uzavíráme v sobotu.
Pravidelná objednávka – předplatné
Už nemusíte každý týden myslet na objednávku! Vyzkoušejte předplatné – chléb vám zašleme pravidelně každý týden nebo 2× do měsíce. Stačí, když do poznámky k objednávce napíšete např. „Pravidelná objednávka 6 ks, každý týden“, nebo nám dáte vědět na e-mail trziste@otakarovafarma.cz nebo telefon +420 776 600 078.
Nabídka degustace zrajícího chleba platí pro členy Spolku farmáře Otakara, z.s, jejímž se můžete stát i při nákupu.
Mile rádi pomůžeme, pokud máte jakýkoli dotaz a potřebujete další informace, nebo máte zájem o individuální balení a doručení, dejte nám vědět: trziste@otakarovafarma.cz | (+420) 608 020 604
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář